ANTREPRIZA GENERALA

ANTREPRIZA GENERALA

  • Cladiri la cheie (exclusiv pe teritoriul Romaniei) – complet finisate, interior si exterior, cu instalatii electrice, sanitare si termice
  • Structuri de rezistenta – elementele verticale si orizontale ce preiau incarcarile constructiei si le transmit elementelor pe care se reazema. La proiectarea acestora se tine cont de actiunea seismica si cea a vantului.
  • Inchideri metalice – panouri sandwich sau tabla cutata, cu prindere vizibila sau ascunsa pe o structură secundară din profile si alte solutii prefabricate.

Solutii si implementare pentru cladiri industriale realizate cu echipe dedicate pentru: preestimare, ofertare, proiectare, management de proiect, executie si supervizare a executiei. Structurile de rezistenta pot fi din prefabricate de metal sau beton, cu inchideri metalice din panouri sandwich sau tabla cutata sau orice solutii din elemente tip brico.

Analizam si gasim solutii
1. Analizam si gasim solutii

Pentru orice viziune a cladirii, contribuim la conturarea acesteia astfel incat sa corespunda necesitatilor. Gasim solutii pentru ca proiectul sa poata fi realizat asa cum a fost dorit.

Planificam
2. Planificam

Tinand cont de particularitatile proiectului, optimizam costurile si timpul de executie. Planificam modul in care se va materializa cladirea, clar si precis, astfel incat fiecare etapa sa fie evaluata chiar de la inceput.

Construim
3. Construim

Pe toata perioada constructiei, fiecare stadiu in care se afla proiectul va putea fi urmarit prin contul de client alocat lucrarii. Echipele de pe santier si cele de la birou vor fi in dialog deschis cu beneficiarul.